top of page

Scorpio

Scorpio

Influenciada per diferents gèneres com el pop, l’R&B o la música urbana, i inspirada per referents icòniques com la Beyoncé o la Rihanna, l’ex-concursant d’Eufòria i carismàtica cantant Scorpio ja està a punt per donar la següent passa en la seva carrera i es troba preparant els seus pròxims “hits”. Ja ens ha fet alguns avançaments per ensenyar-nos el seu nou treball sencer aquest 2024.

Amb una proposta de directe totalment innovadora, a l’estil “diva” del pop, amb un cos de ball professional i una escenografia a l’altura, en el seu primer any de carrera ja passava pel Festival Observa, l’Acampada Jove, l’Strenes Urbana, el Magnífic Fest… i això que el seu millor moment segur que encara està per venir.

‘Antares’ (el cor de l’escorpí), el seu primer àlbum, es basa en tres columnes fonamentals: la fama, l’amor i el “jo” anterior. En aquest disc hi figuren èxits com ‘Deja Vu’ o ‘Nenes Presumides’. El 2024 ens avança temes com ‘M’ENXIXO’ o ‘XAO XAO’ del nou àlbum que està preparant i que inauguren aquesta fase post-Eufòria, on descobrirem a la vertadera Scorpio.

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

SEGELL

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
ÀLBUMS
VIDEOS
VÍDEOS

Scorpio

Scorpio
Search video...
CAIGUT DEL CEL - Scorpio ft Lluc

CAIGUT DEL CEL - Scorpio ft Lluc

02:44
Play Video
XAO XAO - Scorpio

XAO XAO - Scorpio

02:26
Play Video
M'ENXIXO - Scorpio

M'ENXIXO - Scorpio

02:33
Play Video
Deja Vu - Scorpio

Deja Vu - Scorpio

02:16
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page