top of page

31 FAM

31 FAM

31 FAM es un grup de Barcelona que s’ha convertit en tot un fenomen entre la gent jove, i en un referent de la música urbana del país.
Els 6 membres que formen la família (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) han creat una sonoritat i estil propi barrejant estils (Trap, Dancehall, Funk i R&B) i idiomes (Català, Castellà i Anglès).
Entre els seus referents trobem artistes com Drake, Travis Scott, Frank Ocean, Arcangel, Bad Bunny o Steve Lean.
Des del seu primer disc TR3TZE no han parat de créixer. Les seves cançons sumen milions de reproduccions, com també els visionats dels seus clips. A la xarxa acumulen milers de seguidors que participen activament amb tot el que el grup proposa i comparteix. Una comunitat de fans que creix diàriament i que demostren ser totalment incondicionals i fidels al grup. Van ser els primers del gènere en sonar a les ràdios més importants.
Han actuat a TV’s, ràdios i protagonitzat portades de revistes. Les seves composicions han format part de la BSO de diverses ficcions fins al punt d’aparèixer fent un cameo a una sèrie de Netflix on feien d’ells mateixos com a grup de referencia entre els adolescents.
Ja han compartit escenari amb artistes com C. Tangana, Maikel Delacalle, Cecilio G, Damed Squad o Dollar Selmouni. I a cada concert acaben penjant el cartell de “sold out”. Han omplert sales tant importants i grans com La Mirona, La Sala Apolo, El Razzmatazz, entre moltes altres.
Just abans de que ens sorprengués a tots la pandèmia el grup es disposava a presentar en directe el seu segon treball “Valhalla Vol 1” amb una gira espectacular amb més de 40 dates confirmades.
Després de la pandèmia van publicar el seu tercer disc ‘JETLAG’, que ha estat tot un èxit i els ha portat als festivals i sales més importants de Catalunya i també de l’Estat espanyol.
Ara només queda esperar a que arribin els seus nous hits i poder-los gaudir en directe. Hits amb majúscules com el seu èxit “Valentina” que just ens acaben d’informar que ja és single d’or superant els 10 milions de reproduccions.

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

SEGELL

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
8425845925783-1024x1024.jpeg
4HIVERNS – Decimals
ÀLBUMS
ÀLBUMS
8425845925783-1024x1024.jpeg
4HIVERNS – Decimals
VIDEOS
VÍDEOS

4Hiverns

4Hiverns
Search video...
4 HIVERNS - Revolució Universal (beGun Remix)

4 HIVERNS - Revolució Universal (beGun Remix)

07:13
Play Video
4 HIVERNS - Aturem l'Ham (Video Oficial)

4 HIVERNS - Aturem l'Ham (Video Oficial)

04:45
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page