top of page

XEIC! s'acomiaden dels escenaris i ho faran amb una gira deconcerts per tot Catalunya!



L’any 2008, vam començar aquest viatge musical embarcant-nos en una aventura plena de somnis i passió. No podíem imaginar l'increïble que seria i els records inoblidables que crearíem junts.


De llavors fins ara, cada acord, cada rialla i cada escenari han estat part d'aquesta aventura que hem construït amb vosaltres. Gràcies per ser la nostra font d’inspiració i la força que ens ha impulsat a avançar any rere any. I ara, amb el cor bategant ple de sentiments, volem compartir amb vosaltres la següent etapa d'aquest viatge extraordinari.


El 2024, emprendrem una gira de comiat per celebrar els moments compartits, les cançons que hem cantat junts i el llaç indestructible que hem creat amb cada un de vosaltres durant aquests 15 anys. Prepareu-vos per viure l'última etapa! Una oportunitat per fer una mirada retrospectiva a la nostra trajectòria i seguir creant nous records que portarem sempre amb nosaltres.


Agraïm tot el vostre suport i amor incondicional. Aquest no és un adeu, sinó un "fins aviat" en el que la música continuarà connectant-nos amb vosaltres!


La casualitat ha fet que aquesta gira de comiat coincideixi amb els 15 anys de trajectòria del grup, per aquest motiu, ja us podem avançar que no faltaran totes aquelles cançons més representatives de cadascun dels discs que hem publicat i com no, alguna que altra cançó inèdita composta especialment per a l'ocasió.


Esteu a punt?





bottom of page