top of page

Nou single de xicu, 'CLAVAT A DINS'xicu - CLAVAT A DINS

Els inicis de Xicu van ser prou tendres i introspectius amb els seus treballs ‘sol’ i ‘BLAU’. Un any més tard, l’artista tornava amb nova música i ens presentava un directe més potent i fosc que ens feia viatjar per un imaginari d’amor i desamor sense fre. Amb estils que passen pel trap, pop, hyper pop i synth pop, Xicu ens presentava just fa un any el seu EP ‘22’ (Delirics, 2023). Un treball amb una sonoritat molt més radical als treballs anteriors i que comptava amb col·laboracions potents com la de la Julieta o la del Teuma Thug (P.A.W.N Gang). 


Ara, Xicu emprèn un nou camí musical amb ‘Clavat a dins’, el primer avançament d’un disc que veurà la llum a la tardor. Una cançó que parla d’una relació que ha deixat de funcionar i s’ha acabat de manera sobtada. ‘Clavat a dins’ mostra la sensació que et queda a dins quan una cosa que t’importava, encara no s’ha resolt. 


Amb referents com Rusowsky o Ralphie Choo, i estils que van des del Jersey Club, el pop, l’urban i el Funk Carioca, Xicu ho torna a fer! ‘Clavat a dins’ és un abans i un després en la seva carrera musical que ens fa viatjar per un sense fi d’emocions. 
Kommentare


bottom of page