top of page

Nou single de Willfree & Good Jan de la P.A.W.N Gang “VA CALLA”P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, ja s’han convertit en un fenomen musical i cultural de tot un país!


El passat mes d’abril van presentar nova mixtape: ‘RESPAWN’. Un àlbum que ha suposat un abans i un després en la trajectòria musical dels artistes catalans, que ja fa deu anys que es dediquen a la música i que van crear aquest grup, que ja forma part de tota una generació. Com bé diu la paraula, és el renaixement de la P.A.W.N GANG.


Per acabar l’any, Willfree i Good Jan, dos dels membres del grup, presenten un dembow català que et farà ballar sense parar! ‘Va calla’ és un tema que van fer els dos integrants de la banda, un dijous per la tarda, amb ganes de festa i jangueo. Un dembow que no entén de fronteres, que les traspassa amb l’idioma jugant amb les paraules “va calla” i “bacallà”, i en el videoclip també juguen amb diferents escenaris com la pescateria o un espigó on surten pescant. Una lletra que s’enganxa i no pots parar de cantar-la!


‘Va calla’ és l’últim tema que publiquen Willfree i Good Jan, membres de la P.A.W.N GANG, abans que acabi l’any i com no, per celebrar-ho, el presenten el mateix dia que el seu últim concert de l’any a la Sala Vol de Barcelona (16 de desembre). No et perdis la festa en directe del grup de Gràcia per acabar el 2022 com et mereixes!
Commentaires


bottom of page