top of page

Nou single de Lil Aiden ‘Maliko’


‘Maliko’ Lil Aiden

Lil Aiden, nascuda a Sabadell, obre pas a la seva cara més íntima tornant al rap d’una manera eclèctica, però amb una notable influència de l’Old School. Amb referents com CurrencyMac MillerRafael Lechowsky o Little Simz, busca sempre sons que s’ajustin al sentiment de la situació que narra. A vegades molt explícita i a vegades molt metafòrica, però sempre intensa; i amb inputs molt variats i amb molt a dir, Lil Aiden presenta la seva faceta més crua i pura.


SUBNRMAL’ va ser la seva carta de presentació, que ens va permetre endinsar-nos en una Lil Aiden que ningú abans coneixia. Un debat entre qui fa música de cor, i qui la fa per construir-se una identitat. 


Seguidament, ens va presentar CUCAS’, un rap que narra la part més inestable i fosca de la personalitat. Ara, Lil Aiden fa un nou avançament amb Maliko’, un recordatori de l’estat d’eutímia en el qual l’artista sempre voldria estar: una expressió de la neutralitat emocional que permet no magnificat tot allò bo, ni tot allò dolent.


Maliko’ és el tercer senzill que ens presenta la rapera Lil Aiden, una de les MC’s amb més flow i projecció del panorama!


Comments


bottom of page