top of page

Nou single de la P.A.W.N GANG ‘Penthaus’


Nou single de la P.A.W.N GANG ‘Penthaus’

P.A.W.N GANGPretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui, s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Ells són els pioners, els referents d’aquest moviment. Fins i tot, van arribar a idear i publicar un diccionari amb les paraules de l’argot Trap que ara utilitza tota una generació!

El temps passa, però la P.A.W.N Gang segueix més activa que mai. Després de l’èxit rotund de la seva darrera mixtape ‘RESPAWN’ (Delirics, 2022), un àlbum que ha suposat un abans i un després en la trajectòria musical dels artistes catalans, ja que representa els deu anys de trajectòria com a grup, la P.A.W.N ens seguia sorprenent amb temes com ‘Sassa’, un afrotrap que suposava el tancament d’aquesta etapa; ‘Ganas’, el primer beat de House de la P.A.W.N Gang o bé, ‘La Paka’, un corrido en català, un estil mai vist en aquesta llengua. Fa poc tancaven la celebració de la gira ‘RESPAWN’ -que ha estat tot un èxit amb sold out a sales com la Sala Wolf de Barcelona- on han reviscut durant tot el 2023, en concerts, tota la trajectòria de tants anys d’aquesta banda pionera. 

Ara, acaben d’engegar una nova etapa amb el seu darrer senzill ‘CHiKAGO’, un tema inspirat en el Flow Drill de Chicago dels anys 2012-2015; i amb ‘Penthaus’, un segon avançament d’un nou treball, amb el qual tornen a consolidar-se com els reis del panorama, trencant esquemes d’una escena urbana que cohabita amb la música comercial. 





‘Penthaus’ és Trap al més pur estil de la P.A.W.N Gang amb els sis integrants i masteritzat per Hacha (Krakhaus). En aquesta cançó produïda per Myto, la P.A.W.N reivindica que el seu concepte és real i es basa en el seu estil de vida més enllà d’uns ideals d’una societat que cada vegada busca ser més “lliure”, però sent políticament correcte, la qual cosa fa que es perdi l’essència dels gèneres musicals. 


Ara, la P.A.W.N presenta el seu nou debut. La millor manera de consolidar el RESPAWN de la Gang!




bottom of page