top of page

Nou EP de Lluc "TOTES LES VEUS ARA SÓN ECOS"



Lluc ja s’ha convertit en un dels artistes amb més personalitat i projecció dins del panorama català. L’artista de Palautordera ha creat un so, estil i marca pròpia enllaçant el món urbà amb l’indie pop. Aquesta barreja, sens dubte, ha fet que es guanyi ràpidament el reconeixement del públic i, a la vegada, que es diferenciï de tota la resta de propostes. ‘Benvolguda Nostàlgia’ va ser el seu àlbum de debut, on va sorprendre amb hits com ‘Galtes vermelles’.


Seguidament, l’estiu del 2023, aconseguia amb el seu segon disc ‘peixcru’s shisha lounge’ consolidar-se dins l’escena musical més actual i ens regalava èxits com ‘i <3 paris’ i ‘q fas avui?’.


Aquest 2024, Lluc arriba per explorar nous horitzons amb l’aposta més arriscada fins a la data. Un EP de 5 cançons del qual ja ens ha avançat ‘ALS GENS’, tema on col·labora Galgo Lento, ‘HENNA’, un reggaeton lent de la mà de dos artistes del moment: Dani6ix i IZZKID, i el darrer avançament: ‘S.W.A.G’, un tema produït per jamzz i amb la col·laboració d’una nova promesa de l’escena, Ultralone.


Ara sí, el nou EP del Lluc ja té data: el pròxim 16 de febrer. ‘TOTES LES VEUS ARA SÓN ECOS’ és el nou treball de l’artista que compta amb una sonoritat molt diferent dels ritmes “afro” del darrer disc. Un projecte de 5 cançons amb un so i estètica conjunta, cohesionada i concisa: rap, indie, reggaeton i trap. Amb tots aquests estils i tancant l’EP amb ‘AUTOMME’, un hit indie que ens fa recordar els inicis de l’artista -deixant de banda el vessant més urbà i apropant- se al pop indie que acompanyen aquesta balada romàntica- Lluc evidencia que és un dels artistes més polivalents de l’escena.


Amb la producció de Galgo Lento, jamzz i Biel Colomer, aquest nou treball té un so únic i personal que defineixen l’artista i fan que, sens dubte, deixi marca!










bottom of page