top of page

Hacha, de la P.A.W.N GANG, presenta ‘CURVAS DA LA BiDA’


P.A.W.N. Gang - CURVAS DA LA BiDA

P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui, s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a través dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer llarga durada: ‘Pretty Ass White Niggas’.


Amb la mixtape 'RESPAWN' (Delirics, 2022), el grup va celebrar els seus deu anys de trajectòria, marcant un punt d'inflexió en la seva carrera. La gira 'RESPAWN' va ser un èxit rotund, amb concerts que van penjar el cartell de sold out, com a la Sala Wolf de Barcelona.


La P.A.W.N acaba d’engegar una nova etapa amb ‘CHiKAGO’, ‘PENTHAUS’ i ‘KE FARiA’, tres avançaments d’un nou treball, amb el qual tornen a consolidar-se com els reis del panorama, trencant esquemes d’una escena urbana que cohabita amb la música comercial.
Ara, Hacha, membre de la P.A.W.N, presenta ‘CURVAS DA LA BiDA’, un tema que suposa el seu renaixement després d’un procés de tres anys de desintoxicació. Aquesta cançó és una profunda reflexió, vivències i vísceres. Anys d’obscuritat il·luminats per la llum del present. Throwbacks i codis clàssics. Produït, gravat, mesclat i masteritzat pel mateix Hacha a la KrakHaus. El videoclip també corre a càrrec seu, de la mà de Juanyllo AV. 2024 és l’any, estava escrit! 


Escolta ja ‘CURVAS DA LA BiDA’, el nou single de l’Hacha, membre de la P.A.W.N. Gang, sempre joves i frescos, els més reals de l’escena!

Коментарі


bottom of page